Gost podkasta Vienna Coffee House Conversations-Vladimir Arsenijević

Vladimir Arsenijević, pisac, ovogodišnji stipendista IWM i ERSTE Foundation Europe’s Futures i programski direktor Udruženja KROKODIL, bio je gost u najnovijoj epizodi podkasta Vienna Coffee House Conversations čiji je domaćin bio Ivan Vejvoda.

Vladimir i Ivan su razgovarali na temu nacionalizma, budućnosti Srbije i važnosti kulture u oblikovanju društvenog narativa.

Podkast Vienna Coffee House se realizuje u okviru Europe’s Futures koja je partnerska inicijativa Instituta za humannističke nauke (IWM) i Fondacije ERSTE, posvećena razvijanju znanja i generisanju ideja koje se bave ključnim izazovima sa kojima se suočava Evropa.

Ceo razgovor možete poslušati na linku:

https://europes-futures-with-ivan-vejvoda.simplecast.com/episodes/episode-29-facing-the-past-building-the-future-culture-and-cooperation-in-the-western-balkans-with-vladimir-arsenijevic-qf8v9Xbj

Europe’s Futures pruža ključnu podršku afirmisanim naučnicima, javnim intelektualcima i drugim stručnjacima dok istražuju uticajne koncepte, duboka saznanja i preporuke politika koje mogu ponuditi rešenja i podići kvalitet javnog diskursa.

Europe’s Futures sarađuje s stipendistima, bivšim stipendistima i obimnom mrežom institucionalnih partnera, objavljuje pisane radove u različitim formatima i medijima, kao i organizovanje konferencija, javnih debata, stručnih okupljanja i drugih značajnih javnih događaja.