Mini-koncert benda „Hambone Hammer” u okviru Prednovogodišnjeg humanitarnog dana u KROKODILovom Centru 24. decembra

Povodom tradicionalnog Prednovogodišnjeg humanitarnog dana, koji će biti organizovan u subotu, 24. decembra, u KROKODILovom Centru (Karađorđeva 43, ulaz s Malih stepenica) i čiji je cilj da se, uz pomoć doprinosa ljudi dobre volje, skupe sredstva kako bi mali heroji koji se nalaze na Institutu za neonatologiju i Institutu za majku i dete, kao i oni koji brinu o njima, dobili ono što im je najpotrebnije, posetioce u okviru bogatog programa očekuje i koncert benda „Hambone Hammer”.

Pomenuti bend, koji čine Sara Mandić (klavijature), Jelena Funtek (violina), Jana Aleksić (vokal, udaraljke) i Vladimir Arsenijević (vokal, gitara, udaraljke), izvodiće set sačinjen od obrada tradicionalnih američkih folk i kantri numera, ali i pesama Džonija Keša, Nine Simon, Vudija Gatrija, Frenka Sinatre, Boba Dilana i drugih.

Prednovogodišnji humanitarni dan će početi dobrotvornom trkom od 10 časova humanitarnom trkom (2.5k, 5k i 10k) u formi treninga na platou ispred KROKODILovog Centra na samom početku Brankovog mosta. Sa donacijom od 2000 dinara, koju će posetioci moći da uplate na ulazu u Centar, ostvaruje se pravo na ručak (mesno i vegetarijansko glavno jelo, desert i jedno piće), kao i učestvovanje u programu koji se sastoji od predavanja Ivana Čurovića na temu „Mindfulness” u 12 časova, zatim ručka u 13 časova i mini-koncerta koji počinje u 14 časova, nakon kog će se održati licitacija radova u cilju sakupljanja što veće količine sredstava za pomenute institucije.

Više informacija o programu Prednovogodišnjeg humanitarnog dana pročitajte na sledećem linku: https://www.krokodil.rs/…/novogodisnji-humanitarni-dan…/