Gostovanje Vladimira Arsenijevića na Čumić Book Fest-u i manifestaciji Noć knjige 10. juna

U subotu, 10. juna, od 17 časova biće održan razgovor sa Vladimirom Arsenijevićem u okviru pratećeg programa IX Čumić Book Fest-a, u Čumićevom sokačetu, na platou ispred knjižare Makart Store.

Tema razgovora koji će voditi Marko Srdanović biće nedavno objavljeni roman „Duhovi”, završni deo tetralogije „Cloaca Maxima”, ali i XV Festival KROKODIL, koji će se od 15. do 18. juna realizovati u novom, proširenom i unapređenom formatu, kao i aktivnosti Udruženja KROKODIL na planu organizovanja humanitarnih pomoći Ukrajini i otvaranja ukrajinske biblioteke u KROKODILovom Centru.

Omiljena manifestacija svih ljubitelja knjige – Noć knjige – održaće se, po 28. put, od 9. do 11. juna 2023. godine u organizaciji Lagune i knjižarskog lanca Delfi, a pod pokroviteljstvom Eurobank Direktna.

I ovu Noć knjige obeležiće druženje sa Laguninim piscima, među kojima je i Vladimir Arsenijević, koji će u subotu, 10. juna, od 19 časova u knjižari Delfi SKC (Kralja Milana 48, ulaz iz Resavske) potpisivati svoje knjige.

Takođe, knjige Vladimira Arsenijevića biće dostupne za poručivanje onlajn putem sledećeg linka https://www.laguna.rs/a979_autor_vladimir_arsenijevic….